Loading...
PONUDBA ZA PODJETJA2018-04-06T17:28:29+00:00

EKSLUZIVNO ZA PODJETJA

Vzdrževanje dobrih poslovnih odnosov je ključnega pomena za ohranjanje dolgoročne uspešnosti podjetja. Med ogromno ponudbo daril včasih ne vemo kaj podariti. Da bi partnerjem pokazali, da jih cenimo, si želimo izbrati nekaj izvirnega a cenovno ugodnega. Mi vam poleg izvirnosti ponujamo izdelke, ki pripomorejo k boljšem počutju in bolj zdravem načinu življenja, kar bo razveselilo vaše partnerje in jim dalo vedeti, da so za vas pomembni.

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

EKSLUZIVNO ZA PODJETJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas

KJE SE NAHAJAMO

SEDEŽ PODJETJA
Lenart v Slov. goricah 6,
2230 Lenart v Slov. goricah

KONTAKTIRAJTE NAS

T: (02) 620 98 72
E: info@honeyhouse.si
W: www.honeyhouse.si