Brusnice v medu 106ml

/, MEDENE SANJE, POSEBNOSTI/Brusnice v medu 106ml

Brusnice v medu 106ml

4,00

Na zalogi

Brusnice, potopljene v kraljevi med, tvorijo čudovito kombinacijo sadeža polnega vitamina C in pristnega akacijevega medu.

Na zalogi

Šifra: 1000152 Kategorije: , ,

Opis

SESTAVA:

Brusnice potopljene v domač, akacijev med.

OPIS:

Brusnice, tako imenovan rdeči biser in izvir mladosti, so zakladnica vitaminov, mineralov in dietnih vlaknin. Potopili smo jih v kraljevi med ter tako dobili čudovito kombinacijo sadeža, polnega vitamina C, in pristnega akacijevega medu, ki bo navdušila vsakega pravega gurmana. Čudovito darilo s katerim lahko razveselite svoje bližnje ali sebe. Je prava energijska poslastica, polna vitaminov, mineralov in vlaknin.

NAMEN IN UPORABA:

Privoščite si jih z jogurtom, kosmiči, s sadnimi solatami, sladoledom, sirom, ali kar tako “na žlico”.Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Dodatne informacije

Teža 0.300 kg
Količina

KJE SE NAHAJAMO

SEDEŽ PODJETJA
Lenart v Slov. goricah 6,
2230 Lenart v Slov. goricah

KONTAKTIRAJTE NAS

T: (02) 620 98 72
E: info@honeyhouse.si
W: www.honeyhouse.si