Medeni liker 200ml Violina

9,00

Na zalogi

Aroma pristnega domačega medu v harmoniji prvovrstnega žganja dajeta svojevrsten okus temu likerju, izdelanem po tradicionalnem družinskem receptu. Izdelek lahko opremino z vašim logotipom in/ali sloganom. Po želji lahko prilagodimo celoten dizajn izdelka vašim željam.

Na zalogi

Opis

Žameten okus medu, ki se zlije z ostrino domačega žganja, je naravna alkoholna pijača, katera se v Sloveniji uporablja že stoletja. V povezavi s čebelarstvom, ki je karakteristično za zgodovino Slovencev, ji pripada naziv slovenske nacionalne alkoholne pijače.

SESTAVA:

Medena alkoholna pijača z 22{ac42e3cbe658b603ce472955e65b7c16a486132cd99507917df173c4762e09a6} Vol. alkohola, sestavljena iz prvovrstnega domačega žganja in slovenskega medu. Izdelana po tradicionalnem družinskem receptu.

OPIS:

Medeni liker je naravna alkoholna pijača, ki je v Sloveniji znana že stoletja. V povezavi s čebelarstvom, ki je karakteristično za zgodovino Slovencev, ji pripada naziv slovenske nacionalne alkoholne pijače. Jakost alkohola in okus po medu ugaja tudi ženskam. Medeni liker je znano slovensko krepčilo.

NAMEN IN UPORABA:

Medeni liker je zelo primeren kot aperitiv, ob čaju, kavi,… Servira se ohlajen ali vroč v zimskem času. V vročih poletnih večerih ga priporočamo s kocko ledu in rezino limone.Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Dodatne informacije

Teža 0.300 kg
Količina

KJE SE NAHAJAMO

SEDEŽ PODJETJA
Lenart v Slov. goricah 6,
2230 Lenart v Slov. goricah

KONTAKTIRAJTE NAS

T: (02) 620 98 72
E: info@honeyhouse.si
W: www.honeyhouse.si