Loading...
O PODJETJU2018-04-06T17:49:44+00:00

AERTON d.o.o.

proizvodnja, storitve in trgovina

Spoštljiv odnos do narave nam omogoča, da ohranjamo harmonijo življenja. Zato smo ponosni, da vam lahko, z največjo mero skrbnosti priprave, ponudimo košček narave, prežet s tradicijo in znanjem, ki se že leta prenaša iz roda v rod.

Moj dedek je imel čebele od otroštva. Že kot 11-letni fantič si je izprosil roj čebel, v slamnatem košu, od soseda čebelarja. Z leti je število družin seveda povečal in ostale so z njim vse življenje. Ob opazovanju življenja čebel, in seveda tudi drugih živali na kmetiji, je zgradil svoj pristen odnos do narave in življenja. To svojo ljubezen do čebel in narave je, s vso vnemo, prenašal na družino in vzgojil naslednjo generacijo čebelarjev.

Oče se je s čebelami ukvarjal ljubiteljsko. Ob stresnem in hitrem tempu življenja je ob njih našel zadovoljstvo, pomiritev in stik z naravo. Kaj kmalu je, s svojo predanostjo in ljubeznijo do čebel, »okužil« vso družino, in jo pritegnil k sodelovanju. Majhno čebelarstvo je tako, počasi, prerastlo v Družinsko čebelarstvo Krevs.

Z velikim spoštovanjem do narave in čebel smo se resneje lotili čebelarjenja, predvsem razvoja novih in inovativnih izdelkov iz medu in drugih čebeljih pridelkov. S vztrajnostjo in široko ponudbo izdelkov, prilagojenih za različne ciljne skupine, smo uspeli prepričati kupce po Sloveniji in tujini.

Podjetje Aerton d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2007, kot rezultat nenehnih izboljšav družinskega čebelarstva.

LOKACIJA PODJETJA

Ptujska cesta 6,

2230 LENART V SLOVENSKIH GORICAH

SLOVENIJA

GSM: ++386 (0)40 477 473

TEL: ++386 (0)40 477 473 ; ++386 (0)2 620 98 72

EMAIL: info@honeyhouse.si

Davčna številka: SI 58097970

Matična številka: 2271621000

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja in posameznike.

V naših poslovalnicah vas naše osebje popelje skozi nepozabno doživetje okusov in vam prijazno svetuje pri izbiri. Trenutno nas najdete v lastnih poslovalnicah na Bledu in v Ljubljani ter številnih drugih točkah po Sloveniji, ki ponujajo izbor naših izdelkov.

Kot cilj, si v podjetju prizadevamo svojo dejavnost razširiti na večji del Slovenskega trga in predvsem tudi na tuje trge, ter tako v svetu predstaviti bogastvo slovenske tradicionalne dejavnosti.

KJE SE NAHAJAMO

SEDEŽ PODJETJA
Lenart v Slov. goricah 6,
2230 Lenart v Slov. goricah

KONTAKTIRAJTE NAS

T: (02) 620 98 72
E: info@honeyhouse.si
W: www.honeyhouse.si