VNETJE MEHURJA POZDRAVITE Z BRUSNICAMI IN MEDOM

//VNETJE MEHURJA POZDRAVITE Z BRUSNICAMI IN MEDOM

VNETJE MEHURJA POZDRAVITE Z BRUSNICAMI IN MEDOM

Morje, vroče poletno sonce, mini poletne oblekice in neeeeee zopet neprijetno pekoč in skeleč občutek po obisku wc-ja. Vnetje mehurja!!!! Zopet !!!! Moj stalni spremljevalec poletja, ki nikakor ne spada v počitniško idilo. Zdravnik,..antibiotiki,… adijo pivce na plaži in mučni prepogosti obiski stranišča. Sedaj pa dovolj,…tokrat bom poizkusila zdravilo domače lekarne tako opevano čudežno domače zdravilo, ki mu ne oporekajo niti številni znanstveniki. Recept je sila preprost. Pa poizskusimo.

Brusnice spadajo med jagodičje, ki tako kot borovnice prihaja iz Severne Amerike. Trde, rdeče in okrogle jagode imajo zaradi velike količine vitamina C kisel in rahlo trpek okus. V starodavnih časih so Indijanci uporabljali brusnice za zdravljenje številnih bolezni in stanj, med drugim vnetja mehurja in sečil.

Tudi v moderni medicini so se najbolj izkazale pri preprečevanju vnetij sečil, ki jih povzročajo bakterije E. coli. Brusnice preprečujejo, da bi se bakterije oprijele sten sečil in se tam razmnožile.

Predstavljamo vam učinkovit recept iz lekarne naših babic, ki vas bo učinkovito odrešil težav z vnetim mehurjem.

Potrebujemo:

• 30g brusnic
Med

Postopek:

V pol litra vode kuhajte 30 g brusnic, vse dokler polovica tekočine ne izhlapi. Dodajte žlico medu in pijte 3x dnevno po eno skodelico toplega čaja (po jedi).
Vsekakor pa nebo odveč menjava mokrih kopalk po vsakem kopanju in dodatna zaščita predela mehurja tudi ponoči s primerno »toplo« poletno pijamo.

By |2016-07-26T10:37:55+00:00julij 26th, 2016|ZDRAVJE & LEPOTA|0 Comments

KJE SE NAHAJAMO

SEDEŽ PODJETJA
Lenart v Slov. goricah 6,
2230 Lenart v Slov. goricah

KONTAKTIRAJTE NAS

T: (02) 620 98 72
E: info@honeyhouse.si
W: www.honeyhouse.si