Cvetni prah

10.50

Cvetni prah, imenovan tudi življenski prah, je 100% naravno dopolnilo k prehrani, ki po starodavnem izročilu ohranja večno mladost.


Cvetni prah čebele nabirajo na cvetovih rastlin in mu dodajajo nekaj medu in encimov. Barva cvetnega prahu je odvisna od vrste rastlin, ki jih čebela oprašuje. Vsebuje vse, za človeka življensko pomembne aminokisline (arginin, histidin, izolevcin, lizin, metionin,…), razne maščobne kisline, ki jih človeški organizem ne more sintetizirati in vitamine skupine B, C, D, E in K ter provitamin A. Pomembni sestavni deli so tudi inhibini, ki zavirajo razvoj nekaterih vrst bakterij.

 

VSEBINA:

cvetni prah

 

KOLIČINA:

180g

 

NAMEN IN UPORABA:

  • Barvila cvetnega prahu (flavonoidi) so pomembna za človekovo zdravje, saj imajo izreden vpliv na presnavljanje v celicah organov in žlez, uravnovešajo (normalizirajo) njihove funkcije.
  • Cvetni prah je odlično dietično sredstvo, ker vsebuje vse snovi za normalno delovanje organizma pri majhnem številu kalorij. 100 gr cv. prahu ima enako količino beljakovin kot 7 jajc.
  • Odrasli človek lahko dnevno zaužije 20 g cvetnega prahu, kar zadosti vse potrebe po aminokislinah
  • Otroci pa lahko zaužijejo pol manj cvetnega prahu

Cvetni prah naj bi pomagal pri prebavnih težavah, živčnosti, obolenju prostate, pospeševal naj bi apetit, izboljševal vid in rast las, ugodno vplival na kožo in krepil imunski sistem.

 

PRIPOROČILA:

OSEBAM OBČUTLJIVIM NA CVETNI PRAH, UPORABO ODSVETUJEMO.

OB POJAVU ALERGIJSKIH ZNAKOV PRENEHAJTE Z UŽIVANJEM PRIPRAVKA IN OBIŠČITE ZDRAVNIKA!

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.550 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cvetni prah”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close