Kostanjev med 270g

6.70

100% naraven kostanjev med je prava zakladnica redkih snovi, ki jih potrebuje človeški organizem. Ugodno deluje pri nespečnosti.


Kostanjev med 270g je prava zakladnica izredno redkih snovi, ki jih potrebuje človeški organizem. Izmed vseh slovenskih medov je najbogatejši s cvetnim prahom, kar se kaže z izrazito grenkastim okusom. Lahko je maninega ali cvetličnega izvora, zato je v več odtenkih rjave barve.Ugodno vpliva na prebavila, jetra in pomaga pri nespečnosti. Kostanjev med naj bi, pod nadzorom zdravnika, lahko uživali celo nekateri sladkorni bolniki.

 

SESTAVA:

Pristen Kostanjev med 270g

 

NAMEN IN UPORABA:

Kostanjev med se uporablja pri peki, predvsem medenjakov in potice.

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.600 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kostanjev med 270g”
Kategorije: ,
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close