Lipov med 50g

2.20

100% naraven lipov med je ena najbolj cenjenih vrst medu, odlikujeta ga edinstven okus in aroma, znan je tudi po številnih zdravilnih učinkih.


Lipov med 50g je lahko cvetličnega ali maninega izvora. Njegova barva je rumena, z zelenkastim odsevom, diši pa po lipovem cvetju. Kristalizira razmeroma hitro. Lipov med se priporoča za lažje premagovanje prehladov, krepitev organizma, nespečnost, astmo in bronhitis.

 

SESTAVA:

Pristen Lipov med 50g

 

NAMEN IN UPORABA:

Lipov med se lahko uporablja kot sladilo za čaj ali druge napitke, pri peki,…

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.200 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lipov med 50g”
Kategorije: ,
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close