Med z zlatom

8.00

Kako povedati nekomu, da je nekaj posebnega? Kako podariti nekaj več? Zlato v medu je čudežno zdravilo in prvovrstno darilo, kateremu je že starokeltska tradicija pripisovala blagodejno moč. V njem sta združena opojna moč akacijevega medu in blišč 22 karatnega zlata.


Zlati med je poleg svojega blišča tudi zelo zdravilen. Številnim vitaminom, mineralom in drugim zdravilnim snovem, katere vsebuje med, smo dodali jedilno zlato, ki prav tako vpliva na izboljšanje imunskega sistema.

 

VSEBINA:

pristen akacijev med 130g z lističi 22 karatnega jedilnega zlata

 

NAMEN IN UPORABA:

Zlati med lahko uporabimo kot dodatek k hrani in pijači, kot dekoracijo slaščic in drugih jedi.

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.400 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Med z zlatom”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close