Medeni liker 40ml

4.70

Aroma pristnega domačega medu v harmoniji prvovrstnega žganja dajeta svojevrsten okus temu likerju, izdelanem po tradicionalnem družinskem receptu.

Počisti

Žameten okus medu, ki se zlije z ostrino domačega žganja, je naravna alkoholna pijača, katera se v Sloveniji uporablja že stoletja. V povezavi s čebelarstvom, ki je karakteristično za zgodovino Slovencev, ji pripada naziv slovenske nacionalne alkoholne pijače.

Medeni liker je naravna alkoholna pijača, ki je v Sloveniji znana že stoletja. V povezavi s čebelarstvom, ki je karakteristično za zgodovino Slovencev, ji pripada naziv slovenske nacionalne alkoholne pijače. Jakost alkohola in okus po medu ugaja tudi ženskam. Medeni liker je znano slovensko krepčilo.

 

SESTAVA:

Medena alkoholna pijača z 22% Vol. alkohola, sestavljena iz prvovrstnega domačega žganja in slovenskega medu. Izdelana po tradicionalnem družinskem receptu.

NAMEN IN UPORABA:

Medeni liker je zelo primeren kot aperitiv, ob čaju, kavi,… Servira se ohlajen ali vroč v zimskem času. V vročih poletnih večerih ga priporočamo s kocko ledu in rezino limone.

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.300 kg
Embalaža

srček, Trobenta, Violina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medeni liker 40ml”
SKU: N/A Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close