Medeni liker Klepec 200ml

7.50

Aroma pristnega domačega medu v harmoniji prvovrstnega žganja dajeta svojevrsten okus temu likerju, izdelanem po tradicionalnem družinskem receptu.


Medeni liker Klepec 200ml je naravna alkoholna pijača z žametnim okusom po medu, ki se zlije z ostrino domačega žganja. Ta odlična medena pijača se v Sloveniji uporablja že stoletja. V povezavi s čebelarstvom, ki je karakteristično za zgodovino Slovencev, ji pripada naziv slovenske nacionalne alkoholne pijače.

 

SESTAVA:

Medeni liker Klepec 200ml je alkoholna pijača z 22%Vol. alkohola, sestavljena iz prvovrstnega domačega žganja in slovenskega medu. Izdelana po tradicionalnem družinskem receptu.

 

NAMEN IN UPORABA:

Medeni liker Klepec 200ml je zelo primeren kot aperitiv, ob čaju, kavi,… Servira se ohlajen ali vroč v zimskem času. V vročih poletnih večerih ga priporočamo s kocko ledu in rezino limone.

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.585 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medeni liker Klepec 200ml”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close