Medeni pokrovčki 200ml

7.50

Harmonija okusov domačega medu, propolisa in cvetnega prahu, se skupaj s prvovrstnim žganjem zliva v liker Medeni pokrovčki.


Medeni pokrovčki 200ml so naravna alkoholna pijača, pripravljena po tradicionalnem družinskem receptu, ki je dobila ime po medenih pokrovčkih, s katerimi čebele zapirajo polno medeno satje, in vsebujejo poleg medu in voska tudi propolis ter cvetni prah.

 

SESTAVA:

Medeni pokrovčki 200ml so sladka alkoholna pijača z 22% Vol. alkohola, sestavljena iz prvovrstnega žganja, domačega medu, propolisa in cvetnega praha.

 

NAMEN IN UPORABA:

Medeni pokrovčki 200ml se servirajo ohlajeni ali vroči, kot aperitiv ali s čajem. Zaradi zdravilnih sestavin ga priporočamo ob prehladu.

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.585 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medeni pokrovčki 200ml”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close