Paket 4x+1 medeni liker

12.00

Okusni, 100% naravni domači izdelki, strnjeni v privlačen paketek, ki bo zadovoljil še najbolj zahtevne. Podarite ga ob vsaki priložnosti.


Darilni paketki z medom vsebujejo skrbno izbrane okuse različnih vrst medu, ki so za vas zbrani v privlačnih škatlicah, katere lahko prilagodimo po vaših željah. V paketku so zbrani različni okusi 100% naravnega medu, družbo jim dela odličen medeni liker z 22% Vol. alkohola, pripravljen po tradicionalnem družinskem receptu.

 

VSEBINA:

4x med različnih okusov 50g, medeni liker 40ml

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.800 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket 4x+1 medeni liker”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close