Paket dvojček 130g

8.30

100% naravni cvetlični med in prvovrstno suho sadje, potopljeno v kraljevi med, tvorita čudovito darilo za vaše ljubljene.


Darilni paketki z medom vsebujejo skrbno izbrane okuse različnih vrst medu, ki so za vas zbrani v privlačnih škatlicah, katere lahko prilagodimo po vaših željah.

Kombinacija medu in orehov je domače sredstvo za krepitev imunskega sistema in zdravljenje številnih bolezni. Kar naredi to kombinacijo izjemno učinkovito, je visoka vsebnost pomembnih vitaminov, mineralov, beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov, ki jih imata tako med kot tudi orehi in marelice.

 

VSEBINA:

pristen cvetlični med 130g, orehi in suhe marelice v akacijevem medu 106ml

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.800 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket dvojček 130g”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close