Paket klepec 200ml

12.50

Okusni medeni liker, pripravljen po tradicionalnem družinskem receptu z dodanima kozarčkoma, v lično izdelani embalaži, je izvirna ideja za darilo.


Medeni liker je naravna alkoholna pijača, ki je v Sloveniji znana že stoletja. V povezavi s čebelarstvom, ki je karakteristično za zgodovino Slovencev, ji pripada naziv slovenske nacionalne alkoholne pijače. Jakost alkohola in okus po medu ugaja tudi ženskam. Medeni liker je znano slovensko krepčilo.

 

VSEBINA:

Medeni liker Klepec 200ml in dva kozarčka

 

SESTAVA:

Medena alkoholna pijača z 22% Vol. alkohola, sestavljena iz prvovrstnega domačega žganja in slovenskega medu. Izdelana po tradicionalnem družinskem receptu.

 

NAMEN IN UPORABA:

Medeni liker je zelo primeren kot aperitiv, ob čaju, kavi,… Servira se ohlajen ali vroč v zimskem času. V vročih poletnih večerih ga priporočamo s kocko ledu in rezino limone.

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.730 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket klepec 200ml”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close