Paket pokrovčki 200ml

12.50

Okusni medeni liker s propolisom bo navdušil s svojim okusom. Lično zapakiran v škatlici z dodanima kozarčkoma je odlična ideja za darilo.


Paket pokrovčki 200ml vsebuje okusni liker Medeni pokrovčki 200ml in dva kozarčka.

Paket pokrovčki 200ml vsebuje naravno alkoholno pijačo Medeni pokrovčki, katera je pripravljena po tradicionalnem družinskem receptu, ki je dobila ime po medenih pokrovčkih, s katerimi čebele zapirajo polno medeno satje, in vsebujejo poleg medu in voska tudi propolis ter cvetni prah.

 

SESTAVA:

Sladka alkoholna pijača z 22% Vol. alkohola, sestavljena iz prvovrstnega žganja, domačega medu, propolisa in cvetnega praha.

 

NAMEN IN UPORABA:

Medeni pokrovčki se servirajo ohlajeni ali vroči, kot aperitiv ali s čajem. Zaradi zdravilnih sestavin ga priporočamo ob prehladu.

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Teža 0.730 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket pokrovčki 200ml”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close