Supermix

10.00

Supermix je izdelan po tradicionalni družinski recepturi, s katero prvovrsten domač med obogatimo z matičnim mlečkom, cvetnim prahom in propolisom.


Supermix je mešanica zdravilnih čebeljih pridelkov. Pristen slovenski med dopolnjujejo še cvetni prah, matični mleček in propolis. Supermix kot prehransko dopolnilo pomaga pri krepitvi imunskega sistema, blaži vnetje grla, pomirja, blaži prebavne težave. V supermixu se združijo vsi učinki sestavin.

 

VSEBINA: 

pristen slovenski med, cvetni prah, propolis in matični mleček

 

KOLIČINA:

240g

 

CVETNI PRAH:

Vsebuje vse, za človeka življensko pomembne, aminokisline, razne maščobne kisline, ki jih človeški organizem ne more sintetizirati, in vitamine skupine B, C, D, E in K ter provitamin A. Cvetni prah naj bi pomagal pri prebavnih težavah, živčnosti, obolenju prostate, pospešuje apetit, izboljšuje vid in rast las, ugodno vpliva na kožo in krepi imunski sistem.

 

PROPOLIS:

Poznan kot čudež narave, predstavlja eno najmočnejših naravnih zaščit za človeško telo. Njegova raba v medicinske namene sega že v leto 350 p.n.š.. Številna medicinska poročila dokazujejo, da zavira razvoj bakterij ali jih celo uničuje, pospešuje celjenje ran in pomaga pri zdravljenju vnetij. Pomembno je njegovo antibiotično delovanje, saj učinkuje tudi na različne viruse. Uporablja se pri revmatičnih obolenjih, za krepitev imunskega sistema, slabokrvnosti, pri obolenju dihalnih poti, vnetju ustne votline, zobobolu, pri vnetju želodčne sluznice, pri raznih poškodbah in obolenjih kože.

 

MATIČNI MLEČEK:

Imenujemo ga tudi “super hrana” ali “hrana vladarjev”. Poznan je po visoki koncentraciji beljakovin, ogljikovih hidratov, vitaminov, in antioksidantov. Izboljšuje splošno počutje, delovanje možganov, poveča apetit, poživi in krmili delovanje žlez, lajša starostne težave in bolezni, pomaga pri slabokrvnosti in krepi imunski sistem.

 

UPORABA:

Priporočena dnevna količina je 3 žličke (21g). Zaužijte po 1 žličko 3-krat na dan.

 

OPOZORILA:

OSEBAM, OBČUTLJIVIM NA CVETNI PRAH, MATIČNI MLEČEK ALI PROPOLIS, UPORABO ODSVETUJEMO!

 

Naša posebnost in prednost na trgu je ponudba visoko kakovostnih tradicionalnih slovenskih čebelarskih proizvodov na unikaten in izviren način. Izstopamo z lastnimi družinskimi recepturami, lastni, lično izdelani embalaži in z izdelavo personaliziranih daril za podjetja.

Za podjetja izdelujemo personalizirana darila v lastni embalaži za promocijske namene, kot poslovna in/ali  reprezentativna darila. Na vašo željo vam izdelamo unikatno embalažo in jo opremimo z vašim logotipom ali slikovnim dizajnom po vaši izbiri.

Za več informacij, pomoč ali svetovanje se lahko obrnete na nas tako, da izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Supermix”
Category:
Navigation
Viewed

Nedavno ogledano

Close

Quickview

Close

Categories

Moja Košarica

Close