Hitra dostava na dom

O nas

HONEYHOUSE 

sdds

Spoštljiv odnos do narave nam omogoča, da ohranjamo harmonijo življenja. Zato smo ponosni, da vam lahko z največjo mero skrbnosti priprave ponudimo košček narave, prežet s tradicijo in znanjem, ki se že leta prenaša iz roda v rod.

Naš dedek je imel čebele od otroštva. Že kot enajstletni fantič si je od soseda čebelarja v slamnatem košu izprosil roj čebel. Z leti je število družin povečal in ostale so z njim vse življenje. Ob opazovanju življenja čebel in drugih živali na kmetiji je zgradil pristen odnos do narave in življenja. Tega je z vso vnemo prenašal na družino in vzgojil naslednjo generacijo čebelarjev.

Oče se je s čebelami ukvarjal ljubiteljsko. V stresnem in hitrem tempu življenja je ob njih našel zadovoljstvo, pomiritev in stik z naravo. Kmalu je s svojo predanostjo in ljubeznijo do čebel ̋okužil ̋ vso družino in jo pritegnil k sodelovanju. Majhno čebelarstvo je tako počasi prerastlo v Družinsko čebelarstvo Krevs.

Z velikim spoštovanjem do narave in čebel smo se resneje lotili čebelarjenja, predvsem razvoja novih in inovativnih izdelkov iz medu in drugih čebeljih pridelkov. Z vztrajnostjo in široko ponudbo izdelkov, prilagojenih za različne ciljne skupine, smo uspeli prepričati kupce po Sloveniji in tujini.

Podjetje Aerton d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2007, kot rezultat nenehnih izboljšav družinskega čebelarstva.

Luka Krevs / direktor